Job hos Entreprenørfirmaet Ollerup A/S

 

Vil du være en del af entreprenørbranchens bedste arbejdsplads?
 

Entreprenørfirmaet Ollerup A/S har i mange år været dominerende i entreprenørbranchen. Dette har bevirket, at vi idag har en solid, kvalitetsbevidst og dynamisk arbejdsplads. Vi gør i virksomheden meget ud af det faglige samt det sociale blandt vores medarbejdere. Vi omsætter dagligt vores mange års know-how til kvalitet og faglig korrekt udført arbejde.

 

Vores kunder betyder alt for vores virksomhed, og derfor er det i virkhedsomhedens ånd at blive ved med at levere den høje kvalitet og opretholde det gode samarbejde.
 


 


Kan Entreprenørfirmaet Ollerup A/S være noget for dig ?

Vi har travlt og søger anlægsstruktør/kloakrørlægger til hovedkloak på større anlægsopgaver på Fyn.

Henvendelse til Robert Kirkeby Hansen på telefon 20 60 05 24 eller mail: rkh@ollerup.com, til kontoret på telefon 62 26 20 00 eller kig forbi på Assensvej 100, 5771 Stenstrup.

Generelt for ovenstående stilling gælder:

  • Du har kloakuddannelse, "Vejen som arbejdsplads" kursus og som minimum kørekort B.
  • Du har bred erfaring inden for kloak og anlægsarbejde, må meget gerne være rutineret maskinfører og have hænderne skruet rigtigt på.


Vi søger i øjeblikket nye medarbejdere, men passer du ikke beskrivelsen og har du gode kompetencer inden for kvalitet, samarbejde, og fagligheden i orden, med en solid baggrund inden for anlægsbranchen, er du meget velkommen til at sende os en ansøgning. Send en uopfordret ansøgning og dit CV via e-mail til mail@ollerup.com
I emnefeltet skal der stå "Uopfordret ansøgning".