Kvalitet, miljø & sikkerhed

Kvalitet

Hos Entreprenørfirmaet Ollerup A/S har vi stort fokus på kvalitetssikring. Der er ansat en kvalitets- og miljøchef, der dagligt har til opgave at behandle risici og samtidig forbedre arbejderne på vores opgaver. I gennem mange års erfaring er der opbygget en struktur i vores kvalitetssikringssystem, der især tager højde for grænseflader mellem entrepriserne. Vi har haft god succes med dette og fortsætter med at udvikle. Alle anlægsprojekter er underlagt vores kvalitetssikringssystem, som er godkendt af kloakmesterkontrollen. Kvalitetssikringssystemet tilpasses den aktuelle sag efter bygherres krav og behov. Systemet er opbygget sådan, at det lever op til ISO 9001 standarden.

Sikkerhed & Arbejdsmiljø

Vi tager medarbejdernes sikkerhed og sundhed seriøst. Derfor er alle medarbejdere med i virksomhedens sundhedsordning, der blandt andet tilbyder akutlægehjælp, fysioterapi, kiropraktor- og psykologhjælp. Til at varetage den daglige sikkerhedsfunktion for egne medarbejdere og underentreprenører har vi ansat

4 sikkerhedskoordinatorer, der altid er parate med den nyeste viden indenfor sikkerhed og sundhed.

 

Maj måned 2016 har vi haft besøg på fire byggepladser, uden at få en eneste anmærkning, vi er derfor stadig stolte af vores grønne smiley.

                                                                                                              

Miljø

Et godt miljø er vigtigt for os og vores kunder. Vi går op i miljøet og er meget bevidste om, at vi har et  stort ansvar. Derfor kører alle vores maskiner på en speciel BIO olie og har indbygget GREEN filtre, der blandt andet gør, at maskinerne er særligt godkendte til miljø- og naturprojekter.  Vi udvikler løbende - især har vi i de senere år udført mange projekter med lokal afledning af regnvand (LAR) og miljøforbedringsprojekter. Kontakt os vedr. dit projekt og gør brug af vores erfaringer.